Nisam siguran je li ovo pitanje spada ovdje, ali evo o čemu se radi:
Nakon instalacije Win XP SP3 na novu particiju diska (napravljene su 2 particije, na jednoj je Op Sustav a na drugoj treba ići sve ostalo - HDD je od 250 Gb) sve je ispočetka radilo OK. kad sam s Interneta skinuo antivirusni program AVir, uslijed njegove instalacije (updatea) dojavio je da je otkrio neki virus, kojeg nisam mogao nikako eliminirati. Što bih god pritisnuo (delete, quarantena, ignore....) nije reagirao. U ljutnji sam pogasio PC i opet ga upalio (wind su već bili instalirani) Avir se više nije javljao. Ali kod daljnje instalacije nekih programa (s interneta - Gom player, Flash player, Adobe reader....) kad sam išao uči u folder gdje je npr bio Gom pl, kako bi ga instalirao, nisam mogao otvoriti Disk (drugu E particiju) s lijevim dvoklikom, nego bi mi otvorilo tu particiju kao Datoteku. Pojavio bi se prozor, a na vrhu je pisalo: Otvoriti s: i bili su navedeni programi tipa notepad, player, word.....
Pokušao sam otvoriti i C particiju gdje su bili Wind i opet isto.
Particiju diska otvara kao Datoteku. Sad, može se dalje raditi i tako, ali brate, glupo je i komplicirano.
Zna li tko u čemu je problem i može li se to riješiti bez ponovne reinstalacije Wind? Hvala.