View Single Post
Staro 08.10.2009., 19:18   #2466
Mad_Duke
Guest

Da imam novaca i da mi treba odmah bi čopio G10.

Citiraj:
Autor blinki Pregled postova
Sa Stilom nisam upitao imaš li 5.1 zvučnike. Ne treba zaboraviti da kod gledanja filmova koliko god bila bitna slika nije bitnija od zvuka. Za potpun doživljaj treba i jedno i drugo.
Joj daj ne kenjaj. Ovisi od osobe do osobe. Nekima nije normalno gledati išta kaj je kvalitetom veće od prosjećnog divxa, ali će baciti pare i pare na audio sustav u kući/autu. Dok nekog boli briga dal je DTS AC3, stereo ili 5.1, ali će baciti pare i pare na najbolji mogući ekran. Netko je više auditivna, a netko vizualna osoba.

IMO. Ako kupujem TV, kupujem ga zbog kvalitete slike. Znaći, gledam koji je panel i koja ga elektronika pogoni. A da li ima DVB-S, MPEG4, analogni, 2 naspram 5 HDMI-a, žnj zvucnike me boli briga. lol. Da postoji kupio bi G10 panel sa samo tri stvari. 1. je HDMI ulaz, druga je ulaz za struju, treća je recim USB port za upravljanje sa kompa svim sustavima vezanim uz panel.

Ako hoću imati dobar zvuk, kupit ću si posebno zvucni sustav.

Ako hoću imati DVB-S2, DVB-C, DVB-T, analognu TV, Internet, reprodukciju ripova, blurayeva, mkv-ova, divxa... kupit ću si HTPC ili ako sam manje zahtjevan neki WD-ov box il slično.
--

Oke je da želiš imati sve "zgužvano" u jednom uređaju, ali je činjenica da će uvijek biti bolje ako svaku stvar radi uređaj za koju je "namijenjen" i koji možeš bez ostatka sustava zamijeniti ako ga vrijeme pregazi prije ostalih...
  Reply With Quote