View Single Post
Staro 08.10.2009., 03:43   #706
phy
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Exclamation 4870x2 Catalyst A.I

Od hardware imam Asus Extreme Rampage 2 plocu sa i7 950 procesorom... svi driveri su update-ovani pa i BIOS. Imma problem sa ATI karticama pokusavao sam na Xp,Visti i sad na Win 7 (sve operativne sisteme imam orginal..i oni su takoder update-ovani).

Problem je sljdeci (znaci na svim OS bilo to 32bit ili 64Bbit). Dakle imam dvije 4870x2 sa Artic Accelero Extreme coolerom (cloockane ili ne...u oba slucaja imam problem, temperatura nije problem rade ispod 40C). A problem je sto kad u Ati catalyst Contro Centru tj opcijama za 3D stavim Catalyst A.I. ENABLE (bilo to Max ili Min) u oba slucaja sve igrice nakons to loudam mapu/misiju zamrznu....skroz i srusi se sistem...kad ga stavim DISABLE cak uspijem pokrenuti npr. COD4 mapu ali mi nakon apr sekundi ekran poludi i pocne sarati linije iznad mape:
http://img40.imageshack.us/img40/7811/cod4k.jpg

-Ako probam jednu graficku staviti...to se sa slike desi, a kad su u crossfire onda je jos vise linija i odmah zamrzne (bilo to da je A.I. On ili Off).

Napajanje nebi trebalo biti problem jer imam corsair hx 1000W (a graficke i napajanje su funkcionirale savrseno na prijasnjoj 775 socket ploci).

Sta da radim? Kako da aktiviram taj A.I. a da pritom mogu igrati... (ako mi je on ON onda mogu samo igrati igrice starije od 9 god... tipa Star Trek ). Dali postoji neka komanda recimo za COD da se to popravi... jer kad mi je A.I. OFF tad bar uspijem pokrenuti...mapu, ali mi je fps dosta manji a zatim i crte pocnu po ekranu da se ispisuju....

Sve verzije Caalysta sam probao...bas sve, reinstall/unInsall/install...nista..uvijek isto, cak sam stavljao i drivere koji su dosli na CD-u od graficki.

Zadnje izmijenjeno od: phy. 08.10.2009. u 04:04.
phy je offline   Reply With Quote