Citiraj:
Autor syss
dobro nije sad ni avforums alfa i omega recenzija... imho rađe ja dođem u dućan sa thx ili dve i sa daljinskim sve podesim prije kupovine.
|
Jesu najbolji. Ali, kao i tebi za mene su najbolje moje oči. Tako sam kupio svoj tv. Šef mi ima kuro. Nema govora to jeste najbolji tv, ali da ga heb... nije bolji 3 puta kolika mu je cijena. Panassonic 50g10 kad sam kupovao bio je gotovo 1800 eura, ps 8000 sam platio 1250. Ako g10 i ima bolju sliku ( unatoč svom svom promatranju nisam vidio da ima) razlika u novcu je prevelika. Tv je samo tv. Uređaj koji prikazuje video signal. Ništa više i ništa manje. Još da ljudi skontaju da su im njihove oči i samo njihove oči najbolji prijatelj u odabiru tv uređaja ove rasprave bi bile nepotrebne. Sad će neko uksočiti sa onim famoznim zamkama prodajnih prostora, pa nekim mjerenjima, pa i ovim reviewima koji kalibriraju tv pa donesu sud i drugim što odličnim što potpuno beskorisnim informacijama. Ja imam ps8000 i zadovoljan, prijatelj samsung ps430 i nećeš vjerovat i on zadovoljan, kolegica ima neki philips serije 7 i ona zadovoljna, drugi prijatelj samsung lcd serije 4 i on zadovoljan da ne nabrajam. Oni su svojim tv -ovima sami dali review. Naravno i ja, malo prosurfao netom, otišao, vidio usporedio i kupio to što jesam.