Vidio sam,nisam želio editirati. 600 Hzs jedne i 100 Hz te 200 Hz druge su potpuno različite stvari. LG ps 8000 ima 100 Hz osvježavanje slike i 600 Hz subfield drive. Stariji LCD TV su imali ako se nevaram 50 Hz osvježenje slike pa su napredovali do 100, a ovi noviji imaju 200Hz. Sve u svemu bitna stvar za brze scene. Kvaka je da je dobro za sport, ali loše za filmove. Daju onaj feeling ko da je snimano beta kamerom ili žargonski sapunica. Neprirodno za film. Čitam forum odavno pa sam se registrirao čisto da ne baciš pare i zato što mrzim generaliziranje. Znaš tv je od Panasonica je pa je sigurno bolje od LG-ja.S10 i ps 8000 jednostavno nisu ista klasa tv-a osim što su oba full HD.
Druga stvar jesi pročitao da je bilo tko nezadovoljan tv-om koji je kupio. Rijetko zar ne? Nije uvijek razlog što svako svog konja hvali, jer ljudi obično kad kupe tv su impresionirani veličinom ekrana odnosno slike. Zatim skontaju da slika i nije tako loša jer su se na forumima načitali kako je sd slika katastrofa, pa stave neki hd materijal pa je to kako god okreneš nešto najbolje što su do tada gledali u domu.Normalno da su zadovoljni. Još jedna stvar ljudi se više manje naviknu na sliku tog tv-a, a u dosta slučajeva (ne generaliziram) razlika se može primjetiti samo ako imaš dva tv jedan pored drugoga. To se naročito odnosi na modele koji su u istoj klasi. Na dalje meni kod tv uređaja je bitna slika, ali i još neke stvari poput praktičnosti tipa ubacim usb stick i gledam film seriju ne znam već što. Također žena mi obično rano ide spavati, tanki zidovi i ne mogu gledati tv kako Bog zapovjeda jer moram stišati ton. Tu uskače bluetooth. Prava stvar. Praktično. Sorry, dug post ali ovo su neka moja razmišljanja koja vidim ovdje malo ko uzima u obzir. 90% priče se svodi na crnu boju i neke detalje za koje mi treba oprema da ih izmjerim. Nadam se da sam ti pomogao i ne bacj pare sumnjam da si ih ubrao na drvetu. Pozdrav