Citiraj:
Autor CyCl0p$
zanimljivo, meni govoris da sam klinjo, iako nemas pojma zapravo tko sam i koliko imam godina, a u isto vrijeme markiras real life petkom navecer da bi se zabavljao s frendovima u igraonici.
cini mi se koliko god imao zenu i djecu si jos klinac u glavi zapravo, sto i potvrdjuje tvoje rezoniranje i klanjanje svetoj kravi cod-u.
dakle mogu se samo nasmijati i sa sigurnoscu reci da ti ne zelim biti u kozi, pogotovo ne za 5 ili 10 godina 
|

Ti ono, baš trolaš, a ja se dam navuć.
Rekao sam da si klinjo jer sam dobio takav osjećaj po onom što si dosad nadrobio. Gledam ti u profil, imaš 24. I dalje te mogu po šibice poslat.
Moram priznat da mi baš i nije jasno što si želio reć time da markiram real life petkom. Po tvome postoji neka dobna granica do koje se smije igrat igre u multiplayeru? Kolko, 25, 30, 35 godina?
Ili je stvar u tome da je OK igrat doma prek neta al izać navećer i igrat uživo nije? Dakle prdenje u fotelju i nabijanje kilseva u nekoj od tvojih skillerskih online igara je real life, a moj izlazak s živim ljudima nije?

Ja sam klinac u glavi? Možda, vrlo vjerojatno da. Osjećam se mlad još uvijek. Kaj bi trebao, zbog svojih 37 na grbači nabavit štap i počet igrat šah s penzićima u parku. Koji si ti lik...
I da, CoD 4 mi je izvrsna igra, ne kužim zašto ti to smeta. Mislim ono, o ukusima se ne raspravlja. Meni osobno puca neka stvar ako je tebi igra smeće, i ako ti neki od UT nastavaka uzrokuje mokre snove. Živo mi se jebe, svako igra što mu se sviđa.
I nemaš pojma koliko me dira to što mi ne želiš bit u koži... Evo, toliko ridam da ću potrošnjom papirnatih maramica izvuć palomu iz recesije.

I za 5 - 10 godina ja ću imat prijatelje s kojima ću se družit, i ako bog da, igrat CoD 8 ili bogtepita koji već. A ti ćeš objesit škembu i bit faca u nekom klanu dok budeš ownao klince od 12 godina na netu. Da, baš ću ti zavidit na tome, ziher.
Ovo je end od mene u ovoj temi a ti trolaj dalje ak te volja.
Isprika svima zbog OT-a.