07.10.2009., 17:00
|
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Mayketi, ne znam dal da te tučem ili da te ljubim.
Oči mi otpale dok sam sve pročitao, i sad koliko mi je drago toliko mi je i krivo
Sad se moram još više opterećivati što uzeti, onak bi uzeo nebi ni znao sve ovo
Ali, velim, drago mi je na kraju, hvala puno! Pročitao sam sve ko usisavač
Hvala na savjetima!
ps: Šteta što je ljestvica sljedeća:
Panasonic
Samsung
LG
Pošto za LG imam najviše popusta
btw: Šta je s Philipsom, on je fuj?!
Tech, daj mi pojasni koja je razlika između ovog Panasonica koji sam ja napisao i ovog što ti preporučuješ, osim 1750kn 
|
nemoj zahvaljivati unaprijed. PS 8000 je sigurno bolji od s10 tu negdje sa panasonicom g10. Kako znam? Zato što ga imam, a kad sam kupaovao sve žive modele sam usporedio. Odličan dizajn, slika je na sd signalu vrlo dobra, hd fenomenalan. Odlično dođe i thx preset. Sumnjam da ćeš imati profi kalibriranje, pa je ovaj preset fantastična stvar. Bluetooth prava stvar vrlo dobro dođe navečer bar meni kad žene krene spvat. Zvuk preko bluetooth slušalica odličan. Usb port također prava stvar. Pušta sve formate koje koristi scena xvid, divx, hd divx i najvažnije h264 oliti ga mkv do 40 mbit/s protokom podataka. Tu ima samo jedan minus a taj je što ne prepoznaje dts audio samo dd odnosno ac3. Tkođer usb port podržava i fat i ntfs tako da veličina datoteke nije ograničena i osim usb stikova prima i externe diskove. Titlovi rade savršeno uključujući i naše znakove. Naravno prepoznaje i slike u jpeg formatu. Šta još da kažem crna boja je zeru ali zeru slabija nego na panasonicu g10, image retentiona ima ali nije ni blizu kako znaju srat na forumima i što je vrlo važna stavka Mene je došao 1250 eura, a da stvar bude smješnija 50 inčni x 10 koštao je 90 eura manje. Da ne zaboravim na av forum stranici dobio je ocjenu excellent. Ako znaš engleski trk pa pročitaj. I još nešto uvjek prvo i osnovno pravilo vjeruj svojim očima najviše.
|
|
|