Citiraj:
Autor fanATIk
To što si ti klinjo koji može cijele dane igrat "skillerske" igre na netu, tvoja stvar. Mi nemamo vremena za to. Jerbo smo svi zaposleni ljudi, žena, djeca itd. Ekipa koja se petkom okuplja u igraoni, radi to godinama. Svi su 30+ godina i taj petak nam je, ono, ispuhavanje. Tu se i popije i pojede a o zajebanciji da ne pričam. Ne može mi team speak to zamjenit, vrištanje, psovanje, smijeh osobe koja sjedi do tebe. I to okupljanje je postalo tradicija. I nebi to mijenjao nikad i nadam se da ćemo ostat na okupu još dugo vremena.
Pa onda moram priznat da ne razumijem što želiš reć ovim citatom gore pa mi to malo pojasni.
|
zanimljivo, meni govoris da sam klinjo, iako nemas pojma zapravo tko sam i koliko imam godina, a u isto vrijeme markiras real life petkom navecer da bi se zabavljao s frendovima u igraonici.
cini mi se koliko god imao zenu i djecu si jos klinac u glavi zapravo, sto i potvrdjuje tvoje rezoniranje i klanjanje svetoj kravi cod-u.
dakle mogu se samo nasmijati i sa sigurnoscu reci da ti ne zelim biti u kozi, pogotovo ne za 5 ili 10 godina