Tema: "Radni" stol
View Single Post
Staro 07.10.2009., 01:39   #84
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Bome, i ja sam neki dan radio stol za malu al moram priznat da je taj biznis malo poskupio. Stol koji se sastoji od ploče i četiri noge se još uvijek može jeftino sastaviti. Al kad u igru uđu i ladice, pa žena hoće određenu boju, a da bi dobio tu boju, moraš kupit minimalno pola ploče... Pa onda kontaš di da upotrijebiš ostatak... Nakupi se.
Potpis na navedeno.

Mojih par "posebnih" uvjeta je bilo to da je stol od 38mm iverala (naravno kantiran ABS trakom), dimenzije su 160x80. Na sredini (ispod zidnog nosača monitora) je izrezana rupa sa provodnikom za kablove (monitor, tipkovnica, mikrofon i sl.), a stol također ima i stražnju dasku (koja je montirana na noge) iza koje će biti lijepo posloženi svi kablovi (komp, monitor, zvučnici itd.) i gdje će biti namontirana naponska letva. Noge su metalne, mat bijele.

Neke stvari nisu imali u Elgradu (makar ih naravno drže na cjeniku!) poput prstenova i držača za stražnju ploču, te provodnika za kablove. Tako da to još moram pronaći (planiram običi Bauhaus, Pevec i slične).

Kada nabavim sve dijelove i kada materijal bude gotov, složim stol i postam ovdje slike
Demon Hunter je offline   Reply With Quote