Citiraj:
Autor Nikky
Nisi naveo koji je fw sada unutra (origigi ili neka alternativa) uključujući i verziju jer o tome ovisi daljni support.
Power led blinka prilikom svakog boot-up self diagnostic moda nakon čega bi trebao gorit konstantno.
Nadam se da nisi prčkao sa alternativnim fw jer onda ovo niže nemora vrijedit tj. vidi na support stranicama tog alternativnog fw.
Reset procedure za ovaj uređaj i origigi fw:
- uređaj upaljen, pritisni i drži reset tipku 5 sec
- uređaj upaljen, pritisni i drži reset tipku 30 sec
- uređaj upaljen, pritisni i drži reset tipku 30 sec, nastavi držat reset tipku i isključi napajanje, sačekaj 1-2 sec, još uvjek držiš pritisnut reset taster, uključi uređaj, drži reset još 5 sec i pusti
Mislim da origigi fw nema wireless client mode rada, za to ti treba alternativni fw (DD-WRT, OpenWRT). Da nebi uređaj pretvorio u bezvrijednu nakupinu silicija prvo utvrdi i ovdje napiši:
- hw revizija
- sw revizija
|
--dakle....hw revizija 1.1 to sam siguran....za sw nisam siguran...nemam net kući trenutno...štekam se kod prijatelja, a hvala bogu nisam pono router sa sobom pa me to sad malo hebe

...ugl nisam prčko ništ sa fw-om...gotovo sam siguran da je original još uvek na njemu, stim da ne mogu ni pristupit njegovoj web-based konfiguraciji....neće da mi isčita kad upišem IP 192.168.1.1... (dal možda postoji alternativni IP??????)...verovatno iz razloga što nije odradio boot-up self diagnostic mod kojeg si naveo...ugl...ledica blinka konstantno...tako da je to trenutno najveći prob....probaću procedure što si naveo...pa se javim sa rezultatima...
btw...skino sam
DD-WRT v24 SP1 firmware....taj mislim da stavim...koja je razlika između tog i OpenWRT-a???
hvala na ovome...mnogo si pomogo...
AMD Athlon XP 1800MHz(13.5x133)2200+(Thoroughbred-B) / Matsonic MS8137C(+) VIA VT8366(A) Apollo KT266(A) / Kingmax 2x512MB (PC3200 DDR SDRAM) / ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series (256 MB) / WDC WD80,WDC WD250 / TSSTcorp CD/DVDW SH-S182M / MS KY 400ATX P4 (400W) / Hyundai Imagequest Q770 (CRT) / Periferija: Logitech Cordless Desktop S510(LX5 Cordless mouse, S510 Cordless keyboard)