Dakle ovako...trenutno imam s510 tipk i lx5 mišonju [te-kom paket]...i miša mi je uhvatio artritis u području scrolla...
i sad posto bi si uzeo drugog mišonju trebalo bi mi ovakvo nešto
- 8h dnevno treba biti u ruci
- što veći [tako da mi je dlan po mogućnosti većinom na mišu a ne na podlozi...recimo da mi je šaka otprilike od entera do F +-1 znak na normalnoj tipkovnici
]
- što ergonomičniji [kao što rekoh 8h u ruci dnevno]
- da ipak ima tipku dvije više od standardnog lijevog i desnog klika i naginjanaj kotačića lijevo/desno
- nije mi važno za gayming
...doduse tu i tamo odigram nesto ali ako mi je do sad bio dobar i lx5 bit ce i njegov nasljednik
- cijena do kojih 600-700 čuna
Ovo sam ja pronasao ovako na blef :
E sad...malo sam se ovako fokusirao na logitech periferiju jer nismaq upoznat s drugim proizvodjacima...e pa sad nopr ja naginjem najvise ka revolutionu jer mi nekako izgleda ko da cijela ruka moze biti na njemu dok stoji na podlozi [nekako ima sa strane ova "krila" i tako to] ali naravno moje pitanje je kako sto kud kamo u vezi tih miseva
eh da i da li se moze u npr hgspotu ili vemilu ili tako nekim ducanima isprovati misevi...mislim cisto na to kako leze u ruci a ne da im sad idem mjeriti lag ili namjestati utege ili tako to...
i naravno kolike su cijene polovnih glodavaca koje bi ste mi preporucili otprilike ako netko zna...
unaprijed hvala na svim komentarima i odgovorima