View Single Post
Staro 04.10.2009., 23:26   #142
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Rain Man Pregled postova
Probao sam zadnja 4 BIOS-a. LLC iskljucen mi poveca napon sa 1.05 na 1.07v. Sve ostalo nema nikakav efekt na napon. Googlam i nitko ne opisuje slican problem pa pitam jer mozda imam izoliran slucaj. Ukoliko sam povecam napon na recimo 1.20v uz ukljucen C1E i EIST ploca sama overvolta i povisi napon na preko 1.3v u load-u.

Totalno cudno da ako ugasim C1E i EIST ne mogu ni u win ukoliko sam ne povisim napon.
Hoćeš znači reć da,kada je sve na defaultu,ti ne možeš ući u Windowse?Ako je vCore ručno podešen,na DFI-ju C1 i EIST ne rade.vCore mora biti na AUTO ostavljen,a napon se mora podešavati putem offseta kako bi to šljakalo (kod overclocka).

Citiraj:
Autor nexteen Pregled postova
/cut
Za DFI se mora imat živaca i mora se znat nešto o njenom BIOSU,ili se u najmanju ruku onda mora puno čitat stručna literatura na XS-u.
Ta ploča je u najmanju ruku odlična.Više manje je to isti qrac sve,P5Q Pro bi trebala biti tu negdje u egalu,naravno ima i BIOS sa manje opcija pa ti ostavlja i manje prostora da zasereš kod overclocka.Da ja idem na P45,išao bi na DFI.
žile je offline   Reply With Quote