Citiraj:
Autor buljo
Vuco ja sam jako želio ovaj vikend gore ali nemrem jer danas imam doma posla oko glave (krečenje  ) a sutra me nema cijeli dan doma.
|
Ma i bolje da nisi išao. Smrzo sam se ko govno, iako sam imao 3 zamjenske majice. Išao sam prvi puta po cesti, jer sam vidio da ću se smrznut, pa kao na cesti je toplije nego u šumi. Moš mislit
Od Blizneca do Lugarnice, Sigma mi je pokazala 11,5km. 3km više nego Lojstek, no upola lakše je do gore po cesti. A još nisam više niti u formi. Kod stare lugarnice sišao sa bajka da si neš pojedem, kad ono najgore čevape koje sam u životu vidio. Okus koliko toliko normalan (nisu iznutra bili zeleni), ali izvana ko štrukle, jebemu. A ne bih niš rekao da nisam vidio nekoga tamo da ih isto jede...
Još sam onak, zvao ženskicu da pitam jesu ovo stvarno čevapi ili ? Ona me pogleda i samo ode...
http://www.imagesforme.com/show.php/715899_Slika017.jpg
Pa vi meni kažite jes' ovo čevapi il ne...
Dole išao po 57-ici jer je već padao mrak, a i kratka je staza. Ovaj puta puno opreznije, sporije jer nisam imao rezervnu gumu. Pao nisam, niti sam se zabio u drvo

Ali eto, neodzračene Juicy su me na jednom djelu ipak malo zabrinule, jer nisu mogle niti gumu zblokirati. I to onaj najgori dio uz žičaru. Lagano se igram već sa tim kočnicama, ali kaj ćeš kad nema love

.