View Single Post
Staro 30.09.2004., 14:29   #10
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Pa 3DMark je oduvjek bio zlatna koka kaj se tiče marketinga, i ATI i NVidia troše hrpu vremena za kaj bolju optimizaciju baš 3DMarka.

Ja osobno uopće ne sumnjam da će NVidia unaprijediti drivere za SLI, samo ovo kaj je napravio dotični PR je u puku poznatije kao "dati dreku pljusku"

Uopće ne kužim te tipove iz NVidie...napravili su mrak seriju grafi-ali neke stvari su i dalje po starom.
Nema dugo su napali ATI za grafe (PCI-X), pa se ispostavilo da navedeno nije istina, pa sad ovo...

Nego...sve si nekaj mislim...koje li slučajnosti da je ATI izdao nove drivere baš dva dana prije izlaska novog 3DMarka
Ma to za PCIe je totalna glupost samo sto ne postoji doklaz da je to ikad lansirala NVIDIA... i meni se nekak cini da nije, jer je prvi na to uputio Gainward koji to nije primio od NV i koji je odmah rekao da to treba uzeti sa velikom rezervom.

Sto se drivera tice, ma nemre bit slucajnost, nema sanse. Meni je samo JAKO JAKO JAKO zalosno kaj jedan 3dMark 05 natjera ATi na rad, a bugovi koji su tu vec 10000 godina ne... (npr. ako imas 2 monitora i ides bilo kaj 3d prebacit sa prvog na drugi krsssshh)

Sad ce NV drivere i da vidis... vec sa ovim zadnjim betama dobis boost na kvadrat.