Citiraj:
Autor Matth€w
Ima još čega zanimljivog do pet tisuća? 
Ovaj Cube je odličan, super oprema, samo vilja je banana nasprem Rock Shoxa na treku i na Focusu. Focus je odličan, SRAM ^^, ali čini mi se da si ipak bolje kočnice na Treku.
|
Sjedni se na svakoga, probaj koji ti paše. Sve lagano promijeniš ako ima nedostatak, pa i vilicu. Tore polovne idu po 700-800kn, samo za primjer. Rama će ti najduže ostati.
Citiraj:
Autor Matth€w
Sad su ti najbolji popusti, minimalno 15-20%, pa sve do 35%-40%. Za proljeće bu to već išlo gore... Iskoristi to dok možeš.
|
Ne znam, nisam pratio prošlu godinu, ali velim - u proljeće ove godine je bilo definitivno puno boljih bajkova do 2500kn nego što su to sada, pa čak i uz popuste od 35-40% kakve je npr. nudila Merida. Ja vjerujem da su njihove rame lakše i lijepše, ali bajkovi do 2500kn koje sam vidio u Trgo-avtu, su imale samo to - ramu. Pogon i ostalo nije bilo vrijedno spomena.
Što se bajka tiče, ovo sam ovako izvukao nabrzinu, ali mislim da je to to. Hidraulika će ti biti svaka ista, bilo to M485 ili od Tektra. IMHO, teško da ćeš osjetit razliku, a ako ti se Focus više sviđa (rama), zašto ne njega uzeti ?

Iako i Trek ima meni jako lijepe rame.
Ili dodaš lovu da imaš 5600 i ako je istinito furaš Trance X3 koji napred ima Fox-a

, a guza ima 150mm hoda