View Single Post
Staro 02.10.2009., 12:08   #1355
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor dUG1 Pregled postova
Par savjeta, ak smijem
- power/reset/HDD kablove od anteca provedi gore iznad optike i onda spusti/provedi iza maticne (na 3. slici, cini mi se)
To i je iza matične, jedino USB kabel nekako nisam imao povjerenja da će biti dovoljno dug pa sam ga pustio.

Citiraj:
-prednje ventove na ovo (em ih utisa, em ih spajas na molex i ne moras provlacit do ploce)
Tako će i biti, na istu stvar (5V) su mi spojeni ovi default Antecovi ventovi (140mm je radio neke vibracije, stavio sam gumice i spojio ih na 5V). Na druga dva jacka (12V) spojim ove prednje. I ovako se vrte na 500 okr/min, breezeri

Citiraj:
8-pinski EPS preko maticne...vidi kak ti je lakse (nayebat ces se metanjem istog ispod ploce, to ti garantiram )
LOL, zamisli kolko sam se yebao da ga samo uštekam tamo. Nema šanse da ga guram ispod. Dobar je i ovako, da je bolje ne bi valjalo

Frka me guranja kablova pod matičnu da se slučajno ne zabodu oni pinovi od zalemljenih komponenti negdje u kabel.

Hvala na savjetima, evo uskoro će mu 6. mjesec i vrijeme za prvi servis, promjenu paste itd pa ću ga malo raskopati.
xlr je offline   Reply With Quote