View Single Post
Staro 01.10.2009., 19:22   #2490
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Imam kolegu što će uskoro otvoriti dućan sa biciklima. Kaže da ako i kada mi štogod "krepa" na biciklu, da će mi nabaviti full povoljno XTR opremu (ili sl. što valja). Tako da me to puno ne zabrinjava, Alivio mi je za početak odličan, čak i bolji od Deore pošto je riječ o istoj stvari ali jedna brzina manje što je opet bolja solucija jerbo ju je lakše naštimati zbog boljeg koraka mašinice.

Uglavnom ću se voziti po Jarunu i sl. Tako da neću pretjerivati, lako vremenom dodajem malo po malo novu i bolju opremu, ukoliko osjetim potrebu za time.

Do sada sam imao Deore/SiS (zadnja/prednja) i bio sam zadovoljan performansama. Tako da ne sumnjam da će mi se Alivio/Acera svidjeti Jedino što sam mrzio na starom bikeu je bio pogon, ali u toj "entry level" klasi niti ne mogu očekivati neki kvalitetni pogon. Njega ću vrlo vjerojatno prvoga mijenjati za kojih godinu ili dvije. Diskovi mi ne trebaju, V-Brake mi je i više nego dobar. Imao sam Tektro V-Brake i kočio je bolje od svih mehaničkih diskova koje sam imao prilike isprobati.
Bartuc je offline   Reply With Quote