View Single Post
Staro 01.10.2009., 17:07   #1
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Spori internet

Da odmah napomenem da sve kod starog na laptopu ide normalno tako da nije u ISP-u (T-com)

Internet nije spor, normalne je brzine samo sto vecinom promet stoji na 0-i. Tako recimo ako nesto dl-am s rapida ide 200, 300injak kbs 2, 3, 4MB i onda na pola minute, minutu, 2... stoji. Nakon toga opet mrvicu krene pa opet stane.

Napomenu bi da je ta sporoca progresivna jer je prije prolazilo vise MB-a prije "pauze", te kako se koristim FF-om, u pocetku kada se to dogadalo probao sam s IE-om i na njemu je radilo normalno nakon cega se i on poceo blesirati. Insto dako je jDownloader radio normalno duze od FF-a, te kao COD 4 koji se drzao sve do nedavno - ovo vec duze vrijeme traje.
Jos bi napomenuo da se stanje skroz popravilo nakon sto sam s AM2 presao na S775 (nije isla nova instalacoija WIN-a) ali nakon par dana se vratilo na staro.

Komp je skeniran AVG-om koji sam uz Spybot imao do nedavno, sada je gore NIS. Isto sam pustio sve pihzdarije u TuneUp-u.

WLAN signal je odlican, kartica je AirLive WT-2000PCI, router ZyXEL P-660HW-D3

I jos surfanje ide sporije ali nema onolikih pauza, recimo stranice se otvaraju dok DL stoji na mjestu

ISKORISTIO PROBLEM ZA PRELAZAK NA WIN 7 - PROBLEM SE VRATIO
i kupuju skupe lance

Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 15.10.2009. u 19:14.
Srdan je offline   Reply With Quote