View Single Post
Staro 29.09.2004., 02:22   #5
No123
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Isti slucaj sam imao i ja mada moje komponente nisu iste, kupio sam sve u dijelovima u Formelu, dosao kuci i sve savjesno spojio, isto mi nije prvi put da to radim, i nije davao nikakve znakove zivota samo je svijetlila zelena LE Dioda na maticnoj i nista drugo.
Nazvao sam Formel i rekao u cemu je problem. Pitali su me da li sam dobro spojio zice koje idu s kucista na maticnu i ja sam im rekao kako sam spojio a oni su rekli da bi trebalo biti u redu ali da ipak donesem kmompjuter kod njih da oni pogledaju. Tako sam i napravio. Ostavio sam kod njih kompjuter i otisao na kavu. Kada sam se vratio rekli su da je sve u redu i da komp radi. Pitao sam u cemu je bio problem a tip je rekao da ne zna, da je on odspojio sve zice i ponovo spojio i da sve dobro radi. Odnio sam komp kuci i stvarno je dobro radilo, nemam pojma u cemu je bio problem.

Onda sam nakon mjesec dana kupio novi hard disk donio ga kuci i ugradio i ponovo se desio isti slucaj isti simptomi, nista nije radilo, nikakvi znakovi zivota. Opet sam nazvao Formel i oni kazu da donesem komp. Opet im ga ostavim i odem na kavu, kada sam se vratio sve u redu. Pitam u cemu je bio problem, tip kaze da nisam dobro spojio. A ja se pitam jesam li toliko glup da ne znam zasarafit 4 sarafa i spojit dvije zice. Tako sam opet ostao u neznanju u cemu je bio problem.

Kasnije sam kupio novo kuciste i sam sve prebacio u njega i sve sam dobro spojio i sve dobro radi pa se pitam kako sam sada znao sve spojiti a onda nisam.

Dan danas ne znam u cemu je bio problem a bas me zanima
No123 je offline   Reply With Quote