Citiraj:
Autor Srdan
Ali si moze uzeti Lite verziju (meni i bolju) s pleksi stranicama ali plasticnom maskom - nesto ispod 600kn.
|
... i bez VFD modula i daljinskog. BTW, eno na tržnici jedan HT za 550kn.
Citiraj:
Autor Srdan
Kablovanje kroz to kuciste je nocna mora i ao provlacis kablove po svuda i visak guras ispod optike (ajte tebi je olakotno to ste nemas prozore pa ih mozes i sa strane kako jesi) dode ti muka kada trebas neku komponentu mijenjat. Recimo za obicnu optiku je preporucljivo 2 osobe - onda jos kada se vraca pohvatat sve te kablove nazad i uopce skuzit sto e vise gdje bilo ukopcano. Za graficku isto jer se treba dignuti poklopac na kojem je napajanje a si kablovi nategnuti (jos ako si naknadno gore pored napajanja stavio ventilator) i onda sve to nekako natezati i riktati na rub kucista da ne padne (kao i za optiku) dok drugom vaditi graficku... jos sam imao i TR HR05-SLI pa je i on dodatno smetao...
Eto Miroslav ako mislis tu i tamo mijenjati komponente i imati koliko toliko poslozene kablove, gledaj drugdje
|
Pa nije baš nočna mora

Doduše treba znat par stari, npr: musashi i kavez za diskove ne mogu stat skupa - dakle samo jedan disk u mjesto za floppy, ali zato ostaje prostora za prednji vent da gura zrak prema grafi jer nema kaveza. Ne koristit optiku ako je moguče, lakše je posložit bunt od kablova napajanja ili uzet modularno flat napajanje pa stavit optiku -sata obavezno

Da, sa strane posložit kablove, ali ipak se mora pazit ne zatvorit previše rupe za zrak.
E sad, vjerojatno je do dužine kablova ali nema nikakvih problema module izvadit i stavit sa strane kučišta i mijenjat komponente.
Malo gnjavaže ima oko kejsa ali ja bi ga opet uzeo