Znam,nije sad možda najbolji primjer,ali vidio sam nešto slično u jednoj boljoj biljnoj ljekarni,sa nekoliko LCD-ova spojenih na komp,nije me tad zanimalo koja je kartica unutra.
Opet ovisi,ne možeš to tako gledati,izvodiš li simultano nekoliko projekcija u Autodesk programima,pogotovo Civil 3D verziji Autocada,za inženjering itd,mislim da ti treba dosta sirove 3D snage,neću sad reći da - 5870,ali nije naodmet. Ili 3DS max isto tako.

Pitaj zox-a, njemu piše 3D modeling,pa nek ti kaže koliko stvari grafa radi u isto vrijeme. Mora postojati profesionalna 3D aplikacija koja bi iskoristila ovakve kartice,a da nije igra,mislim,neozbiljno je samo o igrama pričati. Toliko nisam upućen pa eto zox,ako znaš koja bi 3D aplikacija pojela grafe,shoot. Jesu li igre stvarno najzahtjevniji 3D softver? Isprike ako je pitanje glupo,potaklo me na razmišljanje koji SW može opteretiti ovakve grafe ovakve snage i sa 2gb memorije primjerice.
Ne znam jel techpowerup napravio review Eyefinitiya,rekli su da hoće. Živo me zanima enviroment u kojem će testirati,upucat ću se ako će vrtiti krizu i vantage,ako je to smisao ove tehnologije onda kvragu.