Citiraj:
Autor ZOX
Imam i7 i ne osjećam se djetetom. Još je preslab za ono što mi treba, a kamoli neki E8500. BTW provodim 99% vremena za računalom, a ne igram se.
Zapravo, ne razumijem tvoje razmišljanje ...
Ako tebe zadovoljava E8500 - dobro, ali zašto kočiti kartice sa tako sporim procesorom?
Pogledaj novije igre - skok u performansama ide do tri jezgre.
Šta će ti onda E8500? Da mogu sve kartice biti njime limitirane?
Koje zaključke možeš iz toga izvući?
Core i7 na 4 GHz zna nedovoljno šopati kartice na nekim naslovima ...
|
Na kojim,mislim da bi takve programere trebalo na psihijatriju poslati. Samo na promatranje.
Plus šta ti to možeš raditi na kompu,a da ti i7 nije u najmanju ruku - dovoljan? Može li i malo objašnjenje toga? Pa kupi server onda sa Xeon-ima kvragu. Čemu kupovina komercijalnih procesora i chipseta.
Ako si iole tako ozbiljan user na i7 ćeš se samo nasmijati,i okrenuti se serverskim platformama sa najmanje 4 procesora.
I kvragu mora li svaka kurčeva tema na ovom forumu biti zaspamana, kad već nije s moje strane - ne moraju ljudi onda Boga mi ni vas čitati u mjerenju pimpeka tko koliki ima,i kakav mu je dovoljan da ubode. Mislim da sam bio jasan,prestanite s tim.
Tema je 5xxx,izašla je van,komentirajte,koristite je kao podlogu za kavu,čaj, za potporu kraćoj nogi kreveta ili kauča,ali držite se teme.
Normalna stvar da će testirati na najjačem dobavljivom,ili pri samom vrhu. Tko to može uopće i raspravljati,ili polemizirati oko toga? I ja bi osobno volio vidjeti šta može sa E8400/500/600 serijom i C2D s775,pa šta? Ovo je nekakav optimum,čak i peak peformance. Lako onda za C2D,priča se stoput ponavlja, igre koje znaju iskoristiti samo 2 jezgre,na istim taktovima će imati vrlo slične reze kao i ovi quadovi,dok će pušing nastupiti iskorištavanjem svih 4 jezgara.
Glupo je uopće i porediti C2D i i7,ne znam kako bi to napravio ustvari,i da su na istim taktovima,ovaj drugi je valjda 20% brži.
@Bono,cheers - ja sam Trgovina na faksu bio i Financije tj. FiT sad na PDS-u.