Pozdrav drustvo
Dakle, ovako, imam jedan problemcic...
Skoro pa svaku noc (osim jucer, cini mi se), 3-4 dana za redom, cim ugasim komp, ugasi se sve (napajanje, ventilatori, LEDice i sl) ali se nakon ~2sec se komp ponasa kao da sam pritisnuo power tipku - i naravno, upali se. Ovih dana je ~3 puta normalno bio stutdown, eto, nocas se opet upalio
Maloprije sam ga ugasio, i bas iscekivao oce se upaliti. Naravno, upalio se komp
Konfiguracija je sljedeca:
Intel Pentium 4 631 3.00Ghz (+ stock Intel s.755 cooler), nema garanciju jer sam dobio na poklon, rabljeni...
ASRock G31M-GS
WesternDigital Caviar 500GB AAKS
CRUCIAL Rendition 2GB 800Mhz DDR2
LC Power 400W, ATX2 v2.2 120mm
LC Power Elite 952A mATX crno
DVDRW SAMSUNG SH-S222A PATA (+ jos jedan poluispravan PHILIPS DVDRW)
Asonic FireWire 3+1 PCI
2× eSATA SHARKOON Bracket
2× USB Bracket (samo stoji, nije spojen)
3.5" Card reader/writter
CoolerMaster 80SU1 2500RPM 80mm 26dB + ZALMAN FanMate2
Konfiguraciju sam sam slagao, i sad, kako nemam naljepnicu, a ne placa mi se dodatno procjena kvara, o kojoj komponenti bi moglo biti rijec?
Te, sto preporucate? Napominjem da mi se ovo ne događa uvijek, vecinom nakon cijelodnevnog rada. Zanimljivo je da je 'Event Viewer' pun Errora i Critical informacija (tako pise).
Imao sam Win XP 2 dana, no nisam radio dulje od par h pa neznam. Sad na Win 7 7000 i 7100 radim po 15h dnevno, komp se odmah upali nakon sto se sve ugasi.
Nadam se da ste skuzili, te da cemo problem uspjeti rijesiti preko foruma. Sve ostalo OK radi, samo je firewire poceo zezat (a neznam jel prije radio na 7100, cini mi se da nije radilo pod Win 7).
Hvala