View Single Post
Staro 26.09.2004., 21:20   #11
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MasterX
slazem se sa RAKom, na 486ici bi surfao kao da surfas na valovima uz pomoc betonske daske... katastrofa sporo-pogubno...

nekada je p1 133 bio ok za surfanje, danas mi se cini od svih silnih flash animacija, rendanja internet stranica i slicno da prosjecnom surferu je MINIMUM neki p2 400...

da ne spominjem one koji se vrte po nekim hitech webovima koji imaju grafiku prilagodjenu DSLu i procevima u rangu P4...

strasno... jel iko ikada probao surfati iz dos-a postojao je jedan browser (zaboravio sam kako se zove) ja sam uz pomoc njega bio na rolling stones.com ako se dobro sjecam prije jedno 8 godina

rijetki ovdje znaju za BBSove, ja sam ipak dio old-school ekipe... zamislite grafiku u ASCI-u nedostaje mi to

evo jedna piva za sve old-school-ere
Da, kako kaže sbp, takozvani konzolni browseri ili što već-lynx, da lynx(ima ih još...).Ja i danas pokatkad na linuxu upalim to, da se vidi kako je to nekad bilo...!ali danas je to potpuno neprihvatljivo! svima!
Mislim da je PCI zaživio s pentiumom, ali i culd be wrong.Ide li tehnika brzo...

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote