View Single Post
Staro 25.09.2004., 18:55   #1
dr.fiksi
doktor, trekkie, amd-ovac

dr.fiksi's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
TV-out podešenja-mobility radeon 9600-pomoć

Evo, trebam savjet atijevaca.Dakle, želim funkcionalan TV out.Problem je u ovom-tv out ide s laptopa(s-vhs na s-vhs) s navedenom karticom.Nikako ne mogu dobiti 16:9 format na tv outu, a i sa 4:3 slika mi ne zauzima onaj dio koji bi trebala.Štura podešenja(driveri) ništa ne pomažu, jer se ništa ne miče.Jedino što sam našao je overlay,
ali ta podešenja nemaju NIKAKVOG efekta(što se tiče widescreena).Pod lijepom ikonicom televizorčića fale opcije.Tražio sam neki tv out tool koji bi mi dao sve detalje, i prikazao cijelu sliku itd.Ništa nisam našao.Ovo što mi daju driveri je jednostavno, ali prešturo, previše nedetaljno, ne mogu DOBITI 16:9 format na TV(sony wide), a rezultat je nezadovoljavajuć jer slika kao da ne popunjava niti onaj prostor što bi trebala.S nvidiom sam stavio tv-tool koji je sve riješio u par klikova, jer su driveri oko toga nezadovoljavajući, a iako je ovo što je kod atija po def u driverima puno bolje, opet nije dobro.Ipak, ATI vlada na notebook tržištu, a molio bih kakav savjet ili pomoć.

1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w...
2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w...
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga

dr.fiksi je offline   Reply With Quote