...hey. drago mi je da je netko napokon pokrenuo raspravu o tim famoznim CH čipovima... već šest mjeseci posjedujem TwinX512-3200C2 v1.2 (CH-6) i imam slična iskustva kao Isus, bar što se tiče ovoga sa latencijama... nisam svojim modulima mogao priuštiti voltaže više od 2.8V, jer nisam napravio vdimm mod na svojoj IC7-G ploči (ne usudim se sam prčkat po tome)... inače i ja imam iskustvo da slabije latencije uopće ne pomažu ovoj memoriji da postigne veći overclock... tako sam uspio postići oc od 223 MHz (ratio 1:1) 2-3-2-6 vdimm 2.8V i nikave slabije latencije nisu pomogle da postignem više... što mene najviše frustrira na ovoj memoriji što slabe rezultate postiže sa 5:4 dividerom... stabilno mi radi tek na 255 FBS (204 MHz memorija) i to opet na 2-3-2-5 (naravno slabije latencije uopće ne pomažuda postignem više)... još jedna stvar je tu čudan, a to je što ja uspješno mogu bootat i pri FBS 267 MHz (213 MHz memorija) i memtest ne pokazuje errore, ali se zato prime sruši nakon par minuta... siguran sam da je u pitanju memorija, jer procesor 2.4C (WF Malasya) je lud za oc...