View Single Post
Staro 16.09.2009., 17:17   #1903
AMD-Fan
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Pa očito je da s grafom nešto nije u redu, pokušaj s još par ranijih verzija drivera (možeš pokušati i s Omegom) i pogledaj malo kakve su temperature grafe u idle i loadu. Napajanje sigurno nije uzrok problema. Možeš i codece sve pobrisati i nanovo instalirati ali sumnjam da je do toga ako sve normalno radi s drugom grafom, kakvo je stanje u igricama? Isto se smrzava komp? Ako ne proradi s drugim driverima kako treba nosi na reklamaciju.
temperature su o.k. u Idle-u ne prelazi 54 celzijevaca,sto nije ni cudo kuciste je antec 300 sa 4 venta 120 mm
probao sam Catalyst 9.1 ,9.5 i 9.9 i jos najmanje problema je bilo sa 9.9 ali ih ipak ima,sto je cudno za grafu koja je kakti high-end.

sa igricama o.k,sve radi o.k. iako na crysis-u sa high postavkama me zabole oci neako ko da treperi kad pomices misom

ovo samo sa videima,isto sta sam primjetio kad gledam spotove na jutjubu preko cijelog ekrana,nakon minute slika stane a zvuk ide dalje.

najveca fora je kad se pojave ti problemi sa zastajkivanjem zvuka,i zastajkivanjem slike,onda restartam komp,i opet je jedno vrijeme o.k i onda pocne sve ispocetka.

probat cu na kompu kod frenda vidjet.
AMD-Fan je offline   Reply With Quote