Citiraj:
Autor perich
sto se mene tice to su bili Boulder dash i manic miner koje sam igrao na orlu u knjiznici... onda je tu bio jos i lotus, mislim da smo ju na komodorcu haklali...asteroidsi, tenis i jos nesto na "rambo" konzoli, super mario na gameboyu i kasnije kad sam u skoli dosel do kompa igrali smo one gorilas ili tako nesto, kaj je neko u basicu napisao, kad na osnovu vjetra i udaljenosti upisujes kojom ces brzinom i pod kojim kutem bacit bananu da pogodis drugog majmuna izmedju kakvih nebodera...
a bilo je tih pizdarija dosta... sta jos... igralo se i hot rod, ako se toga sjecate, pang se igrao, prince of persia, lemmings, vikings, itd... dosta toga jos imam na nekom CD-u, trebao bi potrazit da metnem taj dosbox pa se malo prisjetim...
EDIT: ne znam kak sam mogal zaboravit Duke Nukem i Wolfenstein...
|
Issss.....da....sjecam se tih Orlova.

Cjeli dan pises gloposti da ti ovaj na kraju nacrta neku glupost!

Bolder Dash je bila legendarna igra......a one "Rambo" igre to smo udarali po cijele dane...hehehe....
Sjecam se da sam onda bio zadovoljniji i igre su bile bolje nego sada.
Je da su danas igre stvarno skoro pa savrsenstvo sto se tice grafike i detalja, ali cini mi se da smo prije igrali sa puno vise gusta i zara.
Pa kada je stigao PS imao sam zuljeve na prstima.....na komodorcu sam cijeli dan znao po glavi sarafat i bio sam zadovoljniji nego danas.
Uz to nisi morao mjenjati svaki drugi mjesec neki dio od kompa......486-icu sam imao pun kufer godina.