Citiraj:
Autor Dizel
Ne kuzim sto ti fali ovom kucistu. Jos uvijek je preveliko s obzirom na komponente koje koristis...
|
Posto mjenjam hladenje na grafi te stavljam novo hladenje na CPU, a i jos neki hardovi koji su vani sada ce ici u njega....nikako mi se ne svida jer ce biti guzva.
Sada izgleda odurno kako je slozeno, a drugacije ne ide......prije sam mogao posakrivat kablove i sve....sada to vise nije moguce, a posto ne volim neuredna kucista definitivno ovo 100% mjenjam samo moram naci neko na kojemu se lijepo daju poslagati kablovi te da je napajanje sa donje strane.
Inace kada je unutra vise diskova (kao sto i je inace).....katastrofa je kako sve izgleda.....a pogotovo kako ce biti sada kada gore ide novo hladenje na CPU i GPU. Jer ako ovo izgleda uredno i lijepo slozeno...katastrofa....a drugacije ne ide trenutno.
Uvijek sam imao big tower kucista......i ako ne volim nesto to su mala kucista u kojima se ne moze sve lijepo poslagat.
Zato je i napajanje na trznici..tako da ce ici neko modularno u komp ili neko sa bolje slozenim kablovinjem.