View Single Post
Staro 24.09.2004., 11:15   #28
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by NiX
Kaj mu nebi bila dosta neka G450 ili G550 video karta, naravno dvoglava, da može dva monitora piknut?
Navedeni quote:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by gpremec
...dalje ako je 3D u pitanju onda traži Quadro, FireGL, WildCat grafičke .... sve je stvar koliko je sve to ozbiljno šta misliš raditi.
--------------------------------------------------------------------------------

nisam napisao ja, vec Black Dragon, tak da nemoj stavljati tudje rijeci u moju tipkovnicu.

S druge strane, to sto je napisao Black Dragon u potpunosti stoji.

Tvoje pitanje o G450/G550 je gadno zastarjelo. S jedne strane, obje graficke kartice su OpenGL 1.1 i DirectX 6, te je njihova upotreba u 3D grafickim stanicama danas upravo smijesna. S druge strane, danas sve bolje (pod tim prvenstveno mislim profesionalne i poluprofesionalne) graficke kartice imaju upotrebljiv izlaz za dva monitora.

Jedino gdje Matrox G450/G550 ima apsolunog smisla je na video-editing stroju na kojem se apsolutno ne radi nikakva 3D grafika, bez obzira dali postoji potreba za dva ili samo jednim monitorom. (Usput, sve G450 i G550 su Dual-Head).