View Single Post
Staro 14.09.2009., 23:39   #73
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Sluzbeno je ploca isla u Links OS (svaka cast deckima ovdje stvarno su se trudili) pa onda u Links servis u ZG a dali su je oni nosili u M-San nemam pojama .

Wolverine - nesjecam se vise ali nisu li na 775 socketu pinovi nesto veci ? Ja imam super tanki vrh na lemilici pa cak imam i 15W digitalnu/bezicnu lemilicu (bas za sitne poslove) ali ovo je pre tanko da bi pogodio samo jedan pin .

Trazim sad neko dobro povecalo i budem probao sa iglom za sivanje malo ga izdignuti pa se onda bude mozda dao uhvatit sa jako malom pincetom.

Davno sam (dok sam radio u PC servisu prije 11-12ak godina ) lemio pinove po procesorima koji su padali na pod i svasta ili se ubacivao komad bakrene zi eu socket i sve je radilo a vidio sam i Celerona 300A koji je radio normalno (naravno na 450 MHz ) bez 3 pina. Covjek dok ga je nosio kuci u dzepu mu ispao iz kutijice i savinuo/polomio tri nozice.

Ali ovo je tako sitno da je stvanro SF kako to izvesti sve i da hoces (fotka docarava kao da je to puno vece jer je stvanro jeb..i makro shoot )