View Single Post
Staro 10.09.2009., 00:25   #7
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor win32 Pregled postova
Nisam probao 64bit XP, ali meni XP Pro + SP3 i dalje radi opcenito bolje nego Win7. Makar mi recimo WinRar brze radi na Win7, ali kada gledam na rad samoga OS-a i dalje mi je XP bolji......no to je moje misljenje.
Kod Win7 mi je ok izveden nacin backup-a i jos nekih sitnica, ali mozda bi jos malo trebalo sacekati sa svime i ekati "sluzbenu" verziju/e. Makar imam aktivirane Win7 i svaki update, XP Pro + SP3 mi rade brze......ili je to stvar navike..ne znam.....
Napravis si zato dual boot.....XP za igre te ako radis u nekim programima koji ne idu na Win7, a za sve ostalo koristis Win7.

fre@k... "kompaktibilni mod" kako ti to vec lijepo prevedes ima i XP te ga ima i Vista pa i Win7 no ne radi bas uvijek super i kako bi trebao. Ne rade sve igre i programi na Win7, kao sto neke ne rade na x64 Visti pa je taj "kompaktibilni mod" u vecini slucajeva za nista.

LP
izasla je zadnja verzija W7 i sve radi na njoj...ja npr. na W7 64x osjetim razliku izmedju xp-a vistu sam preskocio jer pola stvari nije radilo, ono sto se tice "moga kompaktibilnog moda" na W7 radi super mislim ja sam sve sto neradi kroz W7 rijesio tako da je stavljeno na xp sp3 ili vista sp2...igre rade savrseno cak imam i vise fps-a s novim driverima na W7 nije puno ali opet imam vise nego sam imo na xp-u no to je ultra malo...preporucio bi stvarno sedmicu jer je stvaro super...otvaranje indesigna s prelomljenom knjigom od 280 strana trajalo je sigurno 30-40 sek na xp-u dok na w7 netraje svega 3-5 sek...a mislim svatko moze birat pa tko voli nek izvoli

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline