View Single Post
Staro 08.09.2009., 11:25   #194
fanATIk
Banned
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ljudi nisu svjesni da se optika ne može sutra/prekosutra proširiti po državi. Dobro si rekao, trebat će 5-10 godina za nekih 80-90%. Neki to i znaju, ali oni toga ne žele biti svjesni. Oni žele optiku zato jer:

1. se želi preseravat da doma ima optiku
2. želi imati veću brzinu od svih koje zna (vraćamo se na broj 1)
3. želi da mu MAXTV konačno radi kako spada u svako doba dana
4. želi da ima ugovorenu brzinu, a ne 70-80% brzine

točno tim redom i to žele još jučer. A kad se nađe neki koji nema nikakvih problema s uslugom i kojem realno ne treba optika, pa kad se takvi nađu javno prigovarati i javno pljuvat po telekomu što mu jučer nisi doveo optiku za 1kn, onda mi dozvoli da ih javno nazovem kretenima, jer oni to u najmanju ruku jesu.

Da samo provedeš pola dana na info telefonima ili telefonima u prodaji u telekomu i da vidiš kakvi sve ljudi zovu i šta traže, te kako to traže, najradije im ne bi ništa spojio, a kamoli optiku.
Malo kasnim s uključivanjem u raspravu, al daj mi molim te reci zašto nazivati nekog kretenom zbog točke 3 i 4??? Točke 1 i 2 ću zanemariti pošto ih ne doživljavam za ozbiljno. Al da mi netko veli da sam kreten jerbo očekujem da usluga koju plaćam i radi onako kako bi trebala...
A što se pljuvanja po telekomu i njihovim info telefonima tiče, nedavno sam imao problema s njima koje 5 telefonskih razgovora ni nekoliko mailova nisu riješili. Dapače, gospodičnice s infa mi vele da ne mogu razgovarati s nikim više pozicioniranim od nje te da mi ne mogu ni okvirno reći kada će moj problem bit riješen. Odlazak u njihov prodajni centar je, gle čuda, riješio stvar u roku od 15 minuta. I tamo mi je rečeno da kojekakvi idioti rade u infocentru te se ispričavaju zbog toga. I nakon toga konačno stiže odgovor na mail u koje mi vele da su odlučili riješit moj problem, a ja problem riješio prije dva dana.
A što se prije navedenih nebuloznih cijena za uvođenje optike tiče, pretpostavljam da onda svi koji to postavljaju čine to samo zbog toga što žele brzu propast firme, poslovno samoubojstvo.
fanATIk je offline   Reply With Quote