View Single Post
Staro 06.09.2009., 23:38   #3193
Mad_Duke
Guest

20 godina sto su bili na zemlji apsolutno nista cudno. Kaj misliš kako su se Europljani sa Indijancima sporazumjevali (ima boljih primjera, ali nije moje područje)

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
E,jel kani taj District9 u kina kodnas? nema ga ni u najavama
Sve mi se čini da naši distributeri su ovdje da se ne izrazim ruzno za***li stvar generalno.

Ali, ima u susjednim zemljama nekim za pogledat etc.

Vec sam napisao pod SF filmove i serije... ali nisam dobio niti jedan response. Ukratko. Film mi je najvece iznenadjenje koje sam ikad dozivio, a da se tice SF filma. Odmah mi je usao u top 5 SF filmova koje sam ikad gledao. Nadam se da ce zakopati ono gofno od Star Treka (mislim na ovogodisnji film naravno) i pokupiti nagrade ove godine.

Ocjena filma 9/10.

Jedva cekam 1080P verziju da izadje!
-->
Citiraj:
Autor akion Pregled postova
evo zanima me ako ima u hrv imax kino...ako ne gdje nam je najbliže i ako ima neki popis imax kina posto ja nisam naso....
Da ima, imao bi godisnju kartu na neki način

Citiraj:
Autor aneznam Pregled postova
Pogledao District 9, preodličan film, niti jedan jedini klišej, neočekivani obrati, jednostavno originalno što se ne bi reklo s obzirom na temu filma... Jedino mi je malo glupo što ljudi razumiju vanzemaljce, taj dio uopće nisu objasnili . Sve u svemu film godine po meni
Pa, nakon

20 godina sto su bili na zemlji apsolutno nista cudno. Kaj misliš kako su se Europljani sa Indijancima sporazumjevali (ima boljih primjera, ali nije moje područje)

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
E,jel kani taj District9 u kina kodnas? nema ga ni u najavama
Sve mi se čini da naši distributeri su ovdje da se ne izrazim ruzno za***li stvar generalno.

Ali, ima u susjednim zemljama nekim za pogledat etc.

Vec sam napisao pod SF filmove i serije... ali nisam dobio niti jedan response. Ukratko. Film mi je najvece iznenadjenje koje sam ikad dozivio, a da se tice SF filma. Odmah mi je usao u top 5 SF filmova koje sam ikad gledao. Nadam se da ce zakopati ono gofno od Star Treka (mislim na ovogodisnji film naravno) i pokupiti nagrade ove godine.

Ocjena filma 9/10.

Jedva cekam 1080P verziju da izadje!
  Reply With Quote