Citiraj:
Autor trouble
E,jel kani taj District9 u kina kodnas? nema ga ni u najavama
|
Sve mi se čini da naši distributeri su ovdje da se ne izrazim ruzno za***li stvar generalno.
Ali, ima u susjednim zemljama nekim za pogledat etc.
Vec sam napisao pod SF filmove i serije... ali nisam dobio niti jedan response. Ukratko. Film mi je najvece iznenadjenje koje sam ikad dozivio, a da se tice SF filma. Odmah mi je usao u top 5 SF filmova koje sam ikad gledao. Nadam se da ce zakopati ono gofno od Star Treka (mislim na ovogodisnji film naravno) i pokupiti nagrade ove godine.
Ocjena filma 9/10.
Jedva cekam 1080P verziju da izadje!
-->
Citiraj:
Autor akion
evo zanima me ako ima u hrv imax kino...ako ne gdje nam je najbliže i ako ima neki popis imax kina posto ja nisam naso....
|
Da ima, imao bi godisnju kartu na neki način
Citiraj:
Autor aneznam
Pogledao District 9, preodličan film, niti jedan jedini klišej, neočekivani obrati, jednostavno originalno što se ne bi reklo s obzirom na temu filma... Jedino mi je malo glupo što ljudi razumiju vanzemaljce, taj dio uopće nisu objasnili  . Sve u svemu film godine po meni 
|
Pa, nakon
Citiraj:
Autor trouble
E,jel kani taj District9 u kina kodnas? nema ga ni u najavama
|
Sve mi se čini da naši distributeri su ovdje da se ne izrazim ruzno za***li stvar generalno.
Ali, ima u susjednim zemljama nekim za pogledat etc.
Vec sam napisao pod SF filmove i serije... ali nisam dobio niti jedan response. Ukratko. Film mi je najvece iznenadjenje koje sam ikad dozivio, a da se tice SF filma. Odmah mi je usao u top 5 SF filmova koje sam ikad gledao. Nadam se da ce zakopati ono gofno od Star Treka (mislim na ovogodisnji film naravno) i pokupiti nagrade ove godine.
Ocjena filma 9/10.
Jedva cekam 1080P verziju da izadje!