Skart. Sorry, kaj bumpam, imam problema, nadam se da netko ima ideju.
Do prije par dana sam imao 9.6, skinuo 9.8 (odvojeno CCC, DD, AVIVO i HV) i tim redom instalir'o (prije toga, naravno,
Express uninstall 9.6 pa
Driver Sweeper).
Nego, instalir'o ja sve, i nakon par sati rada na kompu: VPU recovery! I to svaki put cim pokrenem nesto, 3D ili ne-3D. I do sada vec 3 dana vidim po logovima da mi se display driver rusi 1-2 puta pred login. Btw, Vista32 je na kompu. Sistem log veli da je u pitanju file
atikmdag.dll, da se srusio i recoverao. Skuzio sam da je ovaj dll u dwm.exe procesu (veli Unlocker), pa mi zapravo svaki put srusi i desktop na par sekundi, ali se recovera. Btw,
Witcher me 2x izbacio u Winse sa VPU recoveryjem, nakon 20ak minuta od loadanja.
Probao sam i onaj hotfix (
http://support.amd.com/us/kbarticles...or3DGames.aspx) prifrljiti, ali nista se nije promijenilo.
Idem ja to jutros sve lijepo pobrisati (sweepnuti) pa cu probati ponovno. Probao i paket verziju, pa CCC i DD jedan za drugim, ali ovaj put jos veca

.
Sada se i CIM (Cata. Install. Manager) i CCC uredno instaliraju, ali kada pocne sa DD-om, javi
poznati:
"Driver install: the inf file was not found"!
Za popi...! Imam onu prvu Djidjibajt HD4850 i sve je do sada bilo manje vise ok. Temperature su ok, nije VPU recovery od toga, 9.8 bi trebali biti ok, ali me zajefrkavaju.
Uglavnom, uzeo sam paket 9.7 (CCC+DD) i instalirao ga bez ijednog problema. Sve fercera idealno, vec satima. Probah
Witchera, cca 40ak minuta, nije zapeo niti jednom. I tek sada mi nis ni jasno.
Ako (je) netko ima(o) iste probleme (nadam se, rijesene) i zna kako ih rijesiti, bit cu zahvalan da nesto posta.
EDIT: btw, ako netko kuzi zasto mi prvi install 9.8 NIJE izbacivao
Driver install: the inf file was not found, a sada, drugi i treci put baca, opet cu biti zahvalan.