Citiraj:
Autor domy1
Kak je to sve super, radiš mjesec dana i strefiš skoro svu lovu u bike, al opet kad vidiš kaj imaš  Ma trebao bi i jednog ljepog sunčanog dana  uzet i pogon s ležajem pošteni, a stavit sve na papir i vidit. Al hidrauliku uzimam sigurno, ostalo sve po zaslugama 
|
Ja imam pogon i ležaj koji dođu 300kn i penjem se i spuštam. Truvati Isoflow
Što se diskova tiče, veći rotor jače koči. Za XC ti je dovoljno 160/160, ako si teži onda napred eventualno 180mm rotor (za neki All mountain je isto 180 dovoljno, DH 180 ili 200 ovisno o težini). Važno je pripaziti jesu li izgrebane (ak je padao lik, onda ti je možda i bužir negdje ogreban), trebaju li nove pakne (trošak od ~150kn po setu pakni, znači 300kn ako treba za zadnju i prednju) i je li potrebno odzračivanje (100kn obje otprilike u servisu). Rotori da su što deblji jer to znači da su noviji.
Citiraj:
Autor MIK
Vidim da si pisao danas u 00:10 pa kaj ti to onda znači prekosutra 
Možemo sutra (srijeda) baciti par bržih đireva oko jaruna negdje oko 19.00h ako ti odgovara.
|
Mislil sam danas (utorak) al nema veze.

Sutra brijem da bum u kino moral ići, a prije ili kasnije u birtiju jer cura hoće počastit za ročkas.
Citiraj:
Autor buljo
Jarun je preravan za mene 
|
Ne, nego je predaleko :P. Tko te ne zna, skupo bi te platio...
@all
Hoćemo onda preko vikenda ujutro na Sleme ? Došla bi onda i ekipa iz Samobora (dobro, nije Samobor nego selo

jedno).