View Single Post
Staro 01.09.2009., 20:19   #2261
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Kak je to sve super, radiš mjesec dana i strefiš skoro svu lovu u bike, al opet kad vidiš kaj imaš Ma trebao bi i jednog ljepog sunčanog dana uzet i pogon s ležajem pošteni, a stavit sve na papir i vidit. Al hidrauliku uzimam sigurno, ostalo sve po zaslugama
Ja imam pogon i ležaj koji dođu 300kn i penjem se i spuštam. Truvati Isoflow

Što se diskova tiče, veći rotor jače koči. Za XC ti je dovoljno 160/160, ako si teži onda napred eventualno 180mm rotor (za neki All mountain je isto 180 dovoljno, DH 180 ili 200 ovisno o težini). Važno je pripaziti jesu li izgrebane (ak je padao lik, onda ti je možda i bužir negdje ogreban), trebaju li nove pakne (trošak od ~150kn po setu pakni, znači 300kn ako treba za zadnju i prednju) i je li potrebno odzračivanje (100kn obje otprilike u servisu). Rotori da su što deblji jer to znači da su noviji.
Citiraj:
Autor MIK Pregled postova
Vidim da si pisao danas u 00:10 pa kaj ti to onda znači prekosutra
Možemo sutra (srijeda) baciti par bržih đireva oko jaruna negdje oko 19.00h ako ti odgovara.
Mislil sam danas (utorak) al nema veze.
Sutra brijem da bum u kino moral ići, a prije ili kasnije u birtiju jer cura hoće počastit za ročkas.
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jarun je preravan za mene
Ne, nego je predaleko :P. Tko te ne zna, skupo bi te platio...

@all
Hoćemo onda preko vikenda ujutro na Sleme ? Došla bi onda i ekipa iz Samobora (dobro, nije Samobor nego selo jedno).