Citiraj:
Autor dh41400
Za Samsunge stvarno nisam znao da daju takve rezultate ... premda mi je i AMD-ov HDD kontroler malo sumnjiv (prvenstveno zbog pristupnih vremena - 14ms bi bolje izgledalo za te diskove).
|
Samsung nikad nije ni bija mega brz, bar ne ove serije koje su meni prošle kroz ruke, F1 je navodno zvijer, al eto nisan ga nikad koristija...
Ma ja san davno još imao Seagate 250 kao sistemski + Samsung 500 GB kao backup, a onda san zatrebao još prostora pa san uzeo jednosatvno još jednog Samsunga pošto me ovaj oduševija...
A onda se kasnije rodila ideja da njih dva složim u RAID 0, a držim sa strane ovog WD Greena kao backup i to je tako spojeno jučer
Da sam bira diskove za RAID sigurno ne bi iša na ovu 500GB seriju Samsunga, al dobro, šta je tu je, nisan nezadovoljan niti mi pada na pamet sad prodavat ovo, kupovat novo da bi dobija 2ms manje ili 20MB/s više....
S obzirom na kontroler i s obzirom na diskove rezultat je čisto solidan. A i u najgoren slučaju je svakako brže od solucije da je svaki disk zaseban, a to mi je i bija cilj. Backup san i do sada radija, tako da nema straja