@streetJosip
http://www.joinsection8.com/uk/#lore (tesko bilo potrazit ljencino prokleta

)
@Sn4k3
Ja sam se iznenadio kako brzo ide s fileplaneta download sa free acountom, mislio ja ice 100/kbs kad ono ide do 300/kbs

. Al ipak je to meni malo jer imam 1000/kbs konekciju

Gameplay je dosta dobar samo ti nebi preporucio igrat snajpera jer su samo 2 mape a u te 2 mape nema takozvani "choke points" .
Tako da je onda glupo igrat sa snajpom kad je takva mapa, doce snajp u full verziji do izražaja.
Ja sada igram kad sam malo isprobo najbolje mi paše:
Machinegun(nista assault samo po machine deri tu je snaga

assault ima veci zoom al nije to nista

mislim da ima blago auto-targeting. Tipa kad opalis metki lete na metu vise nego sto je prirodno al dosta se ipak masi )
Shotgun (Jako dobro kad se gadovi priblize, al bas se moras priblizit jedno na 2-3 metra, al onda dere super u sekundi im skine sheild i armor- jako izraženi auto-targeting)
Granate( Po meni bolja od Mortara za živu silu Mortar je vise za turret, al ipak ih dobro i granate skidaju

)
Repair(PO meni must-have sve pomaze armor tebi popravlja, turrete popravlja, Walkere popravlja i kolege mozes popravit. Definitvno najkorisniji dodatak

)
To je moj Main Char meni super ide s njime jos kad zaradim 100 kredita pa kupim Walkera

.
E Sn4k3 javi se kad download zavrsi i instaliras da se nadjemo ingame (pa da te ownam

)