View Single Post
Staro 26.08.2009., 12:29   #2208
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
@ Aski

Gdje ideš na faks ?
Rijeka... Da sam malo razmisljao glavom o nekim stavrima kad je trebalo sad bi se vozio po Sljemenu i Grmoscici

Citiraj:
Što se kočnica tiče, malo gledaj oglasnike i dropbike, sad idu jako jeftino neke kočnice (imaš Shimano nove za nekih 900kn po oglasnicima i slično; kod nas ti se ne isplati kupovati u dućanu), no jesi siguran da tvojima ne treba servis ? Nije se sa uljem dobro zezati, Salvarez je imao sreće.
Mislim, kad stisneš hidrauliku - mora kočiti ako je dobro odzračeno. Ili su pakne toliko lošije ? Naravno, moraš shvatiti da nije isto jel imaš 100kg ili 80-ak kao ja. Jesi probao sa malo većim diskom napred ?
Servis im vjerojatno treba Presao sam 1600+ km, a dosta kocim. Propadanja nije dosad bilo. Pakne izgledaju OK, nedavno sam skidao.
73 kg imam.

Citiraj:
Buljin Dawg sam sitno nešta provozao, malo skakao i tako. Ne znam jesu li Dawg i Fuel Ex9 ista kategorija bicikla (po cijeni sigurno nisu), no moram priznati da me se kao XC-aša više Fuel Ex9 dojmio.
Buljin Revelation me do isprobavanja Treka oduševio finoćom rada, no moram priznati da je Talas tu negdje, ako ne i sitno bolji (no cijenom je duplo bolji )
Da, Dawg je kao neki all mountain, dok je Trek XC... Ja sam EX9 pobrkao sa EX8. Znam da je taj cjenovno u rangu sa Konom...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote