View Single Post
Staro 22.08.2009., 02:14   #16
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja Pregled postova
"E sad, da li cu osjetiti neke slabije performanse u radu (vjerujem da hocu, ali koliko ce to biti vidljivo) sa koristenjem vec navedenog maxtora 20GB 5200rpm kao glavni disk gdje su mi windowsi i programi, te hitachia 80GB 7200rpm gdje mislim spremiti igre, muziku, filmove i ostalo, ili da kupim neki sata disk od 160gb kad skupim pare, jer vise ni kune nemam" ?
evo, odgovorit cu ti ja. hoces, imat ces sporiji komp, i cak bi se usudio reci - osjetno. zasto znam? danas sam (ok, jucer posto je danas subota) imao seagate 40gb (koji se vrti na 5400rpm-a u jednoj kanti), i komp radi/boota/hd tune/sve radi brze nego nakon njega stavljen 15gb wd. i ovako odokativno, rekao bi nekih 50% da je islo sa seagateom, a obojica su na 5400rpma. zamisli sad jos hitachija na 7200 okretaja, osjetit ces jos vise razliku.

uglavnom, probaj pa ces znati. ja sam dizao triput xp (cijeli), i na 2.4ghz p4 sa 512mb cijela instalacija (bez formatiranja i kopiranja) traje citavih 15 minuta (mjereno). tako da ono, stavi os i isprobaj .

Burko je offline   Reply With Quote