View Single Post
Staro 19.08.2009., 10:08   #19
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne bi smjelo biti nikakvih problema,velika je vjerojatnost da su mogućnosti na revizijama ostale po pitanju mbo,eventualno da 2.0 ili obrnuto-rjeđe,podržava neke novije cpu,odnosno ne.

Kažem,nek te vodi prvo upgrade BIOS-a,zatim layout,i onda kreni u potragu,ako te volja ili ovisno šta nađeš,2.4 onda primjerice,za s478,štagod potrefiš iznad 2ghz,da je P4,bolje je od ovog Celerona višestruko. 1gb rama i 9600pro,i sve je spremno za CoD2 stroj.

Samo kreni redosljedom nekakvim,najgore je sve kupiti a nisi napravio pripremu na ploči za takav upgrade,dakle prvo srediti BIOS,i naći najjače rješenje moguće,a onda i dobavljivo za CPU.Lako za cooler,to je pis of kejk.

Verziju BIOS-a provjeriš ili u samom BIOS-u,jaka logika ha? Ili u post-up ekranu dok upališ komp,morao bi pisati datum i revizija,pa se i time vodiš, kada ćeš nadograđivati,ali to obavezno napravi.

Moralo bi nešto jače od 2.6 ići gore,i 3.4 Northwoodi,bar po ovom layoutu što sam ti stavljao linkove,pogledaj u svakom slučaju ništa te ne košta.Sretno!

Ne znam jesi kupio tu 9600pro ili ne,odraditi će ona posao,ali bilo ti je divnih 9800pro modela po 130kn čak na njuškalu i newsima,to bi ti bio ulov godine, za tu konfu,u odnosu na 9600 kartice,preko 3x brža.Nema ništa bolje i ugodnije nego unositi dozu entuzijazma nadograđivanjem krame,makar za CoD2,ali to je relativno skup,i neisplativ sport u konačnici,makar sve nadoknadiš užitkom.

Nemoj da ti,molim te,više promakne spojiti vent/cpu cooler na matičnu, pogotovo sa northwoodima.Inače te čitamo opet na novoj temi..

Evo izvoli..

http://www.njuskalo.hr/procesori/pro...m-oglas-571228

Javi se čovjeku,nov je oglas,i to je to.Riješena cijela zavrzlama,pikaj taj cooler u mbo i uključi ga po mogućnosti,BIOS ćeš flešati, drivere pronaći i tralala.

EDIT : Našao sam ti i grafičku,treba nazvati i ispitati dal su ispravne,isplati se za 100kn.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kart...m-oglas-557412

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 19.08.2009. u 10:23.
thedream je offline   Reply With Quote