View Single Post
Staro 11.08.2009., 21:30   #2141
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Vuco je spipmapo vilju.. Od darta napravio Rebu
Vuco je danas sredio Dart2 i radi ko urica. Ništa nije otišlo, samo se brtva nekako izvukla van (vjerojatno taj damping dio sa ventilom nije bio dobro zašarafljen ili se odšarafio). Sve rastavio, pogledao, podmastio i vratio nazad. Ulje ne curi, vilja ima puni hod. Napokon.
Citiraj:
Autor Igor Volkin Pregled postova
ima li jos tko kakav savjet ili komentar? vidim da se ljudi ovdje kuze pa sam se nadao da ce biti vise odgovora, ali valjda ljudi na moru

@MIK
raspitao sam se za te jesenske popuste i biti ce max do 30%. a vecina ovih bajkova koje gledam vec jesu snizeni 25% tako da mi kupnja sad ili kasnije ne predstavlja nekakvu ustedu.
Stari Kokanee je bio odličan po djelovima i malo mi je žao što ga nisam kupio kada je bio na akciji za 2500kn. No to što negdje piše na netu za djelove, ne mora ništa značiti. Kokanee 2008 je u dućanu bio sa boljom opremom nego što je pisalo na njihovom site-u.

Ekipa se kune u Koninu geometriju, da je odlična i tako, pa ono. Demu kome god spomenuo, odmahuje glavom. Tako da, sjedni, probaj - vidi što ti paše.