Pozdrav, evo mog problema.
Prije par dana mi je t-com spojio optiku.
Instalirali su Ericsson T063G kao "pocetnu tocku". Iz toga ide maxtv, i Thompson Speedtouch 780iwl do mog kompjutera.
Problem je nastao nakon istalacije.
Internet radi savrseno (browseri), ali ne i ostale aplikacije (igre, msn messanger, Vent, itd.)
Razgovarao sam sa sluzbom za korisnike desetak puta, i nisu mi mogli pomoc.
Problem je na 3 razlicita kompjutera koje smo probali spojiti na Speedtouch.
Uglavnom firewall nije problem, sve portove otvaram, ali nista.
Static Ip i sve.
Na stranici Speedtoucha ista stvar. Svaki port koji otvorim, checkeri kazu da je jos uvijek closed. Cak se ulogiram se kao administrator, a ne kao "user" i ista stvar. Tracerout ne prolazi "step 2". uvijek je timed out nakon prvog.
Sve igre koje sam probao ne prolaze pronalazak servera. Tih 2 dana kad su to postavili, dok sam jos imao mogucnost spajanja na stari adsl, sve je radilo kad sam preskocio Ericsson i isao direktno iz ST780 u zid. Sad je to kompletno ugaseno i moram koristiti optiku. Zadnja osoba iz sluzbe za korisnike je bila jako dobro upucena u situaciju, i nakon 100 raznih pokusaja, ustanovili smo da problem nije na mom kompjuteru(isto je i sa ostalima koje sam spojio. Xp i Vista). Kazu da je i kod njih sve 100% otvoreno i da nema nikakve blokade.
Mene zanima dali kako mogu pristupiti Ericssonovom T063G uredjaju, ako je problem u tome i kako da ST780iwl "poboljsa komunikaciju" s njime.
Ocito je problem u tom uredjaju ili u kombinaciji ta 2, i sto god ja radio, portovi i ostalo ne prolazi.
Valjda mi netko moze pomoci, ne znam vise sta da probam.
Unaprijed hvala