Citiraj:
Autor thedream
napiješ se i ako ti se posreći - nešto i popipaš sem tom željeza.
|
Napijem se vani i sa 25 kn, u parku sa društvom

Hvala Bogu pa za pipanje ženske osobe ne trebam plačati
Citiraj:
Autor thedream
nemaju svi 70 eura za komad željezarije,gdje i Freezer i Gladiator posve dobro odrađuju posao za 200kn a ima Boga mi super kulera i do 400.
|
Jel si ti tu negdje vidio huškanja i nagovaranja? "Kupi kupi, 70 ojro, kupi!"
Sjaši sa yebene teme ako ti ne odgovara, dok normalni raspravljaju u njoj.
Ja ne vjerujem, kao da tu neko nekoga nagovara

Ko da itko ikoga normalnog može na nešto nagovoriti prek neta

Perfekcije od postova
Boli me ona stvar dal če neko skinut stock i puhat po CPU da ga ohladi, kao uostalom i tebe, a ovo je forum, na forumu se obično raspravlja, koji ti qrac smeta TRUE, big tajfun, sajt mjugen, sonic tower ili moj šukun djed? ruku na srce, cooler je vrh, normalno da će se spominjati
Citiraj:
Autor thedream
Zašto bi se isplatilo dati 600kn za cooler,
|
Na kraju krajeva zašto nebi? Ako i radi blinga, tu su sigurno i poneke druge stvari. Ali očito ti ne kužiš
Citiraj:
Autor thedream
pa 2x89kn za scythe recimo 120mm,pa taj klinac za LGA1366 39kn,pa da manje vibriraju oba,gumice,2x19kn,izađe te brate mili 800kn.[/B]
|
Vidi se koliko si upučen.
2 venta ne pridonose performansama ni pola posto.
Samo utječu na brže hlađenje kulera i vračanje idle temp kad prestane load
Zašto uzimati ove sajtove od 89 kn, kad ima istih sajtova koji su duplo jeftiniji jer imaju obični sleave bearing, dok ovi od 89 imaju Sony Fluid ležajeve... performanse iste...
A gumice se dobiju, iako neznam zašto bi se itko mučio i njih stavljao...
Ali dobro, ako se već toliko troši... might as well go big
U vezi tvoje tako zgodne anegdote, nekome je hobi hardver, pa će i htjeti nešto imati, nekome je hobi spavanje, pa će si kupiti turbo madrac, a nekome nije hobi hardver pa će si složiti kantu za 900 kn

ili better yet, neće si ni složiti...
tako da oladi malo drim... nije sve tak crno kak ti vidiš...