Citiraj:
Autor daki
Imam navedenu karticu DWL-G520 i jedno vrijeme mi se dogadalo isto kao i tebi. Kartica je normalno radila sa svojim driverima sve dok nakon nekoliko mjeseci nisu dosli novi driveri za karticu. Preko Windows Updatea sam ih skinuo i instalirao i to je radilo. Ispocetka nisam primjetio probleme, al kad sam igrao preko neta strasno je "laggalo" i kickalo me, a prije nikad tako nije bilo, i takoder signal je bio na 2 crtice. Izbrisao sam nove drivere i stavio one koje sam imao i prije. Sve se vratio u normalu onda. Problem je jedino kako izbrisati drivere, jer se ne sjecam bas kako sam to rijesio, al mislim da mi vista nije dala instalirati stariju verziju drivera zato jer u svojoj bazi drivera ima novu verziju, pa moras rucno otici u folder C:\Windows\System32\drivers i izbrisati drivere. Mislim da bi trebao onda ocistiti registry pa onda instaliras stare drivere. Ne sjecam se najbolje al mislim da bi tako trebalo. Evo link drivera koje sam koristio, valjda bi i tebi trebali raditi
|
Napravim driver uninstall i onda još ručno izbrišem driver iz C:\Windows\System32\drivers ... čim vista prepozna hardware opet instalira svoj driver koji sam upravo izbrisao..?
Kako misliš da očistim registry? Ručno ili nekim programom?