Ovako, problem je sljedeći, imam trenutno spojena 2 Linux kompa (žićano), 1 dreambox (žičano), 1 PC (žičano) 1 laptop (bežično) na Siemens SE 555i to radi super, no sada bi htio još jedan dreambox nekako spojiti na tu mrežu, ali nemam više mjesta spojiti žičano pa me zanima kako da to složim, jer imam još jedan slobodan Siemens SE555 i Thomson pa sam mislio da na njih žičano spojim dreambox, a sam ruter (jedan od tih dvoje) da služi samo kao bežično spojen na "glavni" Siemens SE 555
Ako je ovo moguće i nije znanstvena fantastika i da će raditi dobro kao do sada onda bih molio da mi netko objasni kako to sve složiti.
Ako ovo nije moguće ili čak teoretski može ići ali ne radi dobro onda bih molio da mi predložite šta treba kupiti da to sve povežem samo napomena da treba bežično ići laptop i drugi dreambox (on nema bežićno spajanje, tako da mu treba neka stanica koja će bežićno prenositi signal na drugi kat i spojiti ga na internet).
Malo je komplicirano objašnjeno ali ne baratem tim pojmovima pa nemojte mi kaj zameriti
Hvala!