Citiraj:
Originally posted by Coolmer
U ono vrijeme nismo mi imali previse za birat, uzeo sam sto mi se cinilo optimalnim, prije svega vidio si one zicice sastrane, vish to ti je kontrola broja okretaja, mozes ih gotovo ne cut a mozes ih cut ko da si na aerodromu (vjeruj mi probao)
posjedovao jesam ali duala, a ti? ti si vjerojatno nedavno kupio racunalo, a ja imam kilometarsko iskustvo od Intela, Cyrix-a, AMD-a cak i onih pratpotopnih 8-bitnih kucnih ljubimaca
|
Zbilja, meni je tata kupio novi kompjuktor da mogu igrati Doom3, a ja sam od susjeda Marka, koji sad ide u 3. razred osnovne vidio takav komp i sve radi na njemu, pa sam i ja odlučio kupiti takav, samo sa boljim hlađenjem jer se kod njega čulo, a ja imam jako osjetljive uši. Isus je kupio kompjukter prije 2 mjeseca i kaže mi da su postojali opleerativ, opherativ, neki sistemi prije WindowsaXP. Ja mu ne vjerujem jer gdje je vidio to. Meni se više sviđa moj Playstation2, jer na njemu sve radi, a na peceju stalno moram nešto podešavati. Pa na PS2 samo uštekaš i radi sve, ne trebam podešavati nikakve ventilatore.
Jel tako Isuse, reci tom zločestom čovjeku da nije bilo kompjuktera prije Pentiuma!