View Single Post
Staro 09.09.2004., 16:30   #84
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Dragi forumaši, mi smo svi glupi i neinteligentni jer ne shvaćamo Coolmerove šale i pošalice. Naime, sa radošću trebamo prihvatiti svoju glupost/neukost/neinteligenciju te se zahvaliti Coolmeru što nas je prosvjetlio.
Sada vidim svjetlo!
Doista sam presretan što je argumentirano dokazano da sam ja ovdje sa low budget konfom i neprimjerenim hladnjacima, kada mogu već za 25 kn kupiti savršeno dobar hladnjak. Drago mi je što si pronašao gdje sam ja napisao da je sve ispod mojeg cjenovnog ranga low end! Što je utvrđeno da sam ja prvi počeo sa vrijeđanjima neukog uma i elementarnog poznavanja matematike! Što sam pljuvao po Silenceru koji je bolji od duplo skupljeg Zalmana! To što su SVI konstatirali da se treba mijenjati Silencer! To što, ma što rekao, ne mogu Coolmera odvratiti od Pravog Puta i Jedne Istine!
Pozdravimo Coolmera, našeg Boga i Spasitelja iz blata gluposti/neukosti/neinteligencije i pronesimo radosnu vijest!
A ti, Mental, ako još jednom se zapitaš u beskrajnu mudrost našeg Uzora ili ne promisliš dobro prije postanja, gorjet ćeš u paklu. Aleluja! Nisam dostojan ni da ti sandale očistim...
Sky je offline   Reply With Quote