09.09.2004., 02:57
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Originally posted by Coolmer
cuj jel ovo oda i/ili iliada, hmmm, boze moj koliko rijeci a ne receno nista, zelis li ti mene u nesto uvjeriti, vjeruj mi za to moras imati dobre argumente?
trazio si kao i oni moj stav, ja sam ga iznio, sto ga ne mozete probaviti nitko vam nije kriv, moje misljenje je takvo kakvo je, cemu tvoj komp tezi ne znam ali sumnjam tisini (kolicina ventilatora i busotina govori sama za sebe), jer da je tisina upitna mi ne bi govorili o zracnim hladenjima
|
hmmm pošto si VELIKI stručnjak za matematiku sigurno znaš da se zvučni valovi povisuju po logaritamskoj skali,a sigurno znaš i da 12dB+12dB daje 15dB a ne 24dB...sigurno znaš da PRAVIH (ne TT ili Glacialteh ili inih lažem u specifikacijama dB) 30dB je jednako šaptu slušanom sa udaljenosti od 2 metara....pa si sigurno primjetio da sky sve venove drži na potenciometrima i ima izrezane SVE mrežice na kučištu zašto onda 6 ventova nebi moglo davati približno 25-30dB pravih decibela??? što je sigurno blizu 20dB po deklaracijama proizvođača i doslovno nečujno sa udaljenosti od cca. 2 metra.....no to si sigurno sve znao samo nas malo tu prcaš,ali jednu stvar sigurno nisi znao a to je da ovo nije matematika već FIZIKA  :clap:
my 2 cents 
|
|
|