View Single Post
Staro 09.09.2004., 02:41   #63
Coolmer
Banned

Coolmer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Sky
Opa, ovdje je postalo zanimljivo!:clap:
Eto, Coolmer, meni se čini da ja ne trebam ništa govoriti, sam sebe ukopavaš. Jel uopće dolazi do tvog uma što drugi govore ili samo trubiš svoje?
E, da, a ono da ne cijenim komponente koje su ispod mojeg cijenovnog ranga nije istina. Dokaži mi da je Silencer (bilo koji) bolji od Zalmana 80D+120 mm vent i blowhole. Ne možeš jer nije. Ali da ne obavlja više nego solidno svoj posao, to nisam nigdje rekao (dapače, tog Silencera branim u jednom postu). Sigurno, nudi more bang for a buck, ali za one koji idu cijediti zadnji hertz ili istweakati zadnji šaraf ipak nije optimalno rješenje.
Što se tiče neprimjerenih hladnjaka, ipak imaju svoju svrhu. Da si malo stariji ovdje, znao bi kakav sam freak za tišinu. Radije imam visokokapacitetan hladnjak koji može biti i tih i jak, nego da se igram sa polovičnim rješenjima.
A ovo u sigu je moja TIHA konfa (primjeti da nigdje nema kloka grafe) koja služi za surfanje i lagano igranje. kad trebam performanse, restart, load INSANE profile, ventovi na maksimum i da vidiš onda kako mobilac piči preko 2.5 GHz, a grafa se znoji na 430/340. Ali opet, novi si i to ne možeš znati.
Posebno mi je drago što primjećuješ kad drugi griješe (da, što sam pogriješio osim što sam planuo? Sve sam ostalo rekao dobro, za razliku od tebe koji ne znaš osnovna pravila quotanja i odgovaranja?), ali u predjelu samokritičnosti kod tebe vlada pustoš. I ponovo, tuljenje na sav glas gluposti koje nisam nigdje rekao (Sve je low budget ispod mojeg cjenovnog ranga!? Ali ja imam low budget?! Koji si ti kua pušio/pio/snifao?) Hvala Bogu, imao sam dosta doticaja sa svakakvim komponentama, od ultra low end šroteks do stvari koje sam valjda prvi u Hrvatskoj držao u rukama.
A jeftini napadi na moje iskustvo (zakopano ili otkopano), neuki um, elementarno poznavanje matematike (opet, prvi si počeo), te na kraju na konfu (a mislim da si valjda jedina osoba na svijetu koja je to ikad rekla, pogledaj malo link na PCEXu koji sam ti dao što misle o tome ostali), (BEZ IOLE RAZUMNIH ARGUMENATA!) govore o tebi samom. Imao si šansu da kažeš "Sori, stari, malo sam se zanio, evo ti jedan " (ja jesam, eto, priznajem da sam preburno reagirao, ali što mogu, takav sam), ali nisi dovoljno velik čovjek da to priznaš i to ćeš ostati. Jedna sitna duša. Letiš na ignore.
BTW : coolermaster CP5-6 ti je najjeftiniji cooler za procesor (i najjadniji, ako smijem dodati), ali opet, to već znaš iz svojeg ogromnog iskustva. Naime, meni ne treba SP97 kad mi je čisto dovoljan taj coolermaster.
hmmm, kako mislis postaje zanimljivo, prepucavanje meni uopce nije, ocito je da imas dosta toga za ispricati ali te muci kako, tako da si upotrebio toliko rijeci a ne receno nista, zelis li ti mene u nesto uvjeriti? vjeruj mi za to moras imati dobre argumente

ja sam samo iznio svoj stav, sto ga ne mozete probaviti nitko vam nije kriv, moje misljenje je takvo kakvo je, cemu tvoj komp tezi ne znam ali sumnjam tisini (kolicina ventilatora i busotina govori sama za sebe), jer da je tisina upitna mi ne bi govorili o zracnim hladenjima
Coolmer je offline   Reply With Quote